DEPOGAZ a participat la a cincea Reuniune a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de la Baku

DEPOGAZ a participat la a cincea Reuniune a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de la Baku

În perioada 18-21 februarie 2019 DEPOGAZ Ploiești SRL, reprezentată de Vasile Cârstea - Director General și Mihai Gavrilescu - Director General Adjunct, a participat alături de delegația română condusă de Iulian-Robert Tudorache, Secretar de Stat în Ministerul Energiei, la a cincea Reuniune a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de la Baku, Azerbaidjan.

În cadrul vizitei în Azerbaidjan, delegația română a avut o serie de întâlniri bilaterale cu reprezentanți ai  Ministerului Energiei din Azerbaidjan și ai SOCAR – companie petrolieră de gaze naturale deținută de statul azer. Discuțiile au avut ca scop dezvoltarea relațiilor de colaborare atât pe partea de producție, transport cât și înmagazinare gaze naturale.

La cea de-a cincea Reuniune a Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de la Baku au mai participat reprezentanți ai Ministerelor din Turcia, Georgia, Italia, Grecia, Croația, Bulgaria și ai celorlalte state implicate în proiect, cât și  reprezentanți ai instituțiilor financiare internaționale.

DEPOGAZ la Reuniunea Consiliului Consultativ al Coridorului Sudic de la Baku, Azerbaidjan