Mențiuni legale

Termeni și mențiuni legale

Mențiuni legale

Termenii "DEPOGAZ", "DEPOGAZ Ploiești SRL" si "compania", utilizați în cele ce urmează, inclusiv în conținutul altor pagini ale site-ului, se referă la SNGN ROMGAZ SA – Filiala de Înmagazinare Gaze Naturale DEPOGAZ Ploiești SRL. Referințele care vizează alte companii vor fi indicate în mod explicit.

DEPOGAZ întreține acest site pentru a spori accesul publicului la informații despre companie și activitățile sale.

Scopul nostru este să păstrăm aceste informații cât mai complete, cât mai exacte și mai actualizate. Dacă îi sunt aduse la cunoștință erori, DEPOGAZ va lua toate măsurile posibile pentru a face corecțiile necesare fără întârziere. Compania nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele care pot fi cauzate de erorile care pot apărea pe site.

Proprietate intelectuală

Marca și emblema DEPOGAZ sunt protejate de legislația în vigoare. Este interzisă reproducerea acestora fără acordul explicit al DEPOGAZ.

Legătura către alte site-uri

DEPOGAZ nu poate garanta că informațiile din surse externe conținute pe acest site sunt fiabile sau actualizate. Informațiile de pe acest site pot fi legate de site-uri externe asupra cărora DEPOGAZ nu are control și pentru care DEPOGAZ nu poate accepta nicio responsabilitate.

Limitarea răspunderii

Informațiile publicate pe acest site sunt de natură generală și nu au fost concepute pentru a răspunde nevoilor individuale. Prin urmare, nu constituie consultanță profesională sau juridică. Dacă aveți nevoie de sfaturi specifice, vă sugerăm să consultați un profesionist calificat corespunzător.

DEPOGAZ nu poate fi trasă la răspundere pentru daunele directe sau indirecte care pot rezulta din utilizarea acestui site. Luăm toate măsurile posibile pentru a minimiza perturbările cauzate de erorile tehnice. Unele date sau informații de pe acest site ar putea fi create sau structurate în fișiere sau formate care nu sunt lipsite de erori. În astfel de cazuri, nu putem garanta că serviciile noastre nu vor fi întrerupte sau afectate în alt fel de astfel de probleme. DEPOGAZ nu își asumă nicio responsabilitate în cazul transmiterii defectuoase a datelor datorită diverselor rețele de Internet sau incompatibilităților datorate browserului web al utilizatorului.

Anumite informații, inclusiv toate documentele potențial disponibile pe sau prin intermediul acestui site, nu pot fi considerate nici ca o reproducere autentică a textelor oficiale, nici ca un raport verbatim al activității companiei. În cazul în care există diferențe între versiunea electronică și textul imprimat, numai textul oficial tipărit este autentic. Pentru documentele oficiale care pot fi accesate în mod public, vă îndrumăm să consultați registrele publice oficiale sau să depuneți la DEPOGAZ o cerere oficială de acces la informațiile publice, în conformitate cu legile aplicabile relevante din România.

Prezentele condiții sunt supuse legilor din România. Orice eventuală dispută legată de prezentele condiții va fi soluționată conform prevederilor legale din România.