Delegația DEPOGAZ la întâlnirea anuală Baker Hughes - 2020

Delegația DEPOGAZ la întâlnirea anuală Baker Hughes - 2020

În perioada 2 - 5 februarie 2020, o delegație a DEPOGAZ, formată din domnii Vasile Cârstea – Director General, Valentin Lucian Alupei – Șef Serviciu Înmagazinare-Dispecerizare și Bogdan Cătălin Jipa – Șef Serviciu Tehnic, s-a deplasat la Florența, în Italia, la invitația companiei Baker Hughes.

DEPOGAZ_la_Baker_Hughes_2020_A.jpg

Întâlnirea anuală organizată de compania Baker Hughes cu specialiștii din domeniul extracției petrolului și a gazelor naturale, precum și din domeniul înmagazinării gazelor naturale, a adunat peste 1500 de participanți de la toate marile companii de domeniu din lume. Pe parcursul a 3 zile au avut loc o serie de conferințe, cu tematici din domeniul înmagazinării gazelor naturale, la care au participat delegații ale companiilor de înmagazinare din Germania, Austria, Franța, Italia, dar și de peste ocean.

În cadrul standului expozițional al întâlnirii au fost prezentate tehnologii de ultim moment din mai multe domenii, iar în domeniul comprimării gazelor naturale au fost prezentate tehnologii absolut noi, care reduc considerabil cheltuielile operaționale și care se încadrează în politicile de securitate și mediu ce urmează să fie implementate la nivel european.

DEPOGAZ_la_Baker_Hughes_2020_B.jpg